Login to your account

Register a new account
Puteti controla functiile playerului folosind aceste scurtaturi: Enter/Space M 0-9 F J L
Daca un server nu este functional, nu va faceti griji, veti fi redirectionat catre unul functional automat.
Va rugam sa ne adaugati site-ul la favorite pentru a vedea noile filme/seriale aparute.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Chase Sezonul 1 Online Subtitrat in Romana HD Gratis

Chase Sezonul 1 - Online Subtitrat

42min/episod

Chase este un serial de televiziune de procedură al poliției americane creat de Jennifer Johnson pentru rețeaua NBC. Seria urmărește o echipă de arestare fugitivă a Marshalilor SUA, cu sediul în Houston, Texas. Jerry Bruckheimer și Johnson sunt producători executivi pentru drama de o oră. Serialul a fost difuzat inițial luni, la 22:00 ET / 21:00 CT și a avut premiera pe 20 septembrie 2010. După pauza de la mijlocul sezonului, Chase s-a întors miercuri la 21:00 ET / 20:00 CT On 19 octombrie 2010, rețeaua a comandat un sezon complet format din 22 de episoade, dar această comandă a fost redusă la 18 în decembrie. La 3 februarie 2011, spectacolul a fost pus pe „o pauză” fără niciun plan în ceea ce privește episoadele rămase. La 6 aprilie 2011, NBC a anunțat că cele cinci episoade rămase vor fi difuzate sâmbătă seara începând cu 23 aprilie 2011. Mai târziu, emisiunea a fost înlocuită de Legea lui Harry.

Rating:
[ratings id="26484" results="false"]
Data aparitiei:
Sep. 20, 2010
Calitate:
HD

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published